به گزارش بی باک به نقل از بولتن، جریان‏ها و گروه های سیاسی مخالف جمهوری اسلامی در آستانه انتخابات مجلس آتی برای تحت تأثیر قرار دادن اراده مردم جهت شرکت در انتخابات، به شکل همه جانبه تلاش می‏کنند در این اراده جمعی تزلزل ایجاد کنند.


بولتن نیوز تا روز انتخابات، مهمترین محورها و ترفندهایی که رسانه های بیگانه برای تحت تاثیر قرار دادن و کاهش مشارکت مردم به کار می گیرند را مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد تا هشیاری های لازم مورد توجه مردم و رسانه های معتقد به مشارکت در انتخابات قرار گیرد. براین اساس، برخی اخبار مهم مندرج در سایت‏ها و رسانه‏های وابسته به گروه‏های اپوزیسیون و جریان فتنه را درباره انتخابات منعکس می‏نماییم.
 بخش نخست بررسی رسانه های بیگانه و تحلیل فتنه گران و مخالفان نظام، در تاریخ 7 دی ماه1390 با عنوان "تردید در حضور اصلاح طلبان در انتخابات " در بولتن نیوز منتشر شد.
در بخش های بعدی بررسی رسانه ها مربوط به دوره شانزده روزه، روزهای 29 آذر تا 14 دی ماه 1390 مورد توجه قرار گرفته و با عنوان " كف مطالبات طرد شدگان از سوی ملت کجاست؟" و "هر کس باما نباشد اصلاح طلب نیست!" به بررسی نقطه نظرات شبکه بی بی سی فارسی و در بخش دوم به بررسی مطالب رادیو فردا، جرس، صدای آمریکا و تلویزیون پارس پرداختیم.
در قسمت سوم سری دوم  نیز بیانیه حزب کومله در خصوص تحریم انتخابات مورد توجه قرار گرفته است.


نقش سپاه در انتخابات از نکات مورد توجه شبكه تلويزيوني بي‌بي‌سي فارسي است که به بهانه اظهارات اخير آقاي علي سعيدي نماينده سپاه صورت گرفته  و با بزرگنمایی تلاش می کنند که نقش سپاه و نهادهای امنیتی را پر رنگ جلوه دهندو فراتر از مسائل امنیت انتخابات نشان دهند  و با سیاه نمایی تلاش می کنند که مسائل را فراتر از زمینه های سیاسی و اجتماعی انتخابات تحلیل کنند و طوری وانمود کنند که مسائل امنیتی مهمتر از مسائل سیاسی انتخابات است.
سراج‌الدين ميردامادي، در رسانه های خارجی، اظهارات نماينده ولي فقيه درخصوص انتخابات را در سه محور تحليل مي‌كند:
• اعلام مواضع سياسي سپاه در انتخابات • اعتماد سپاه به جريان اصولگرا • اظهار نگراني از تكرار وقايع بعد از انتخابات سال 88
ميردامادي در انتها مي‌خواهد به اين نتيجه برسد كه سپاه مي‌خواهد در انتخابات مجلس بيشترين تلاش خود را براي پيروزي جريان طرفدار حاكميت انجام دهد.
اعلام  آمادگي نيروي نظامي و امنيتي در آستانه انتخابات محوري است كه بسياري از شبكه‌هاي اپوزيسيون به آن مي‌پردازند، اين اعلام آمادگي درنگاه اين شبكه‌ها ناشي از موارد ذيل است: • چالش امنيتي انتخابات براي جمهوري اسلامي • عدم اعتماد ميان نهادهاي رسمي حكومت و افكار عمومي • عدم الزام مردم به شركت در انتخابات
اظهارات فرمانده سپاه پاسداران درباره تهديدهاي امنيتي در آستانه انتخابات مجلس در شبكه تلويزيوني صداي آمريكا بازتاب داشته است.
صداي آمريكا اين اظهارات را ناشي از نگراني مسوولين از خطرات امنيتي برگزاري انتخابات مجلس عنوان كرد و مدعي شد كه با توجه به عدم حضور اصلاح‌طلبان خطري وجود ندارد.
اظهارات فرمانده سپاه درباره تامين امنيت زمان انتخابات محوري است كه شبكه‌هاي اپوزيسيون سعي دارند كه از آن بهره ‌برداري لازم را داشته باشند، نگراني ناشي از سرد بودن فضاي انتخابات و همچنين هراس از اعتراضات مردم پس از انتخابات ادعاهايي است كه اين شبكه‌ها در اين خصوص مطرح مي‌كنند
تحريم انتخابات، امنيتي جلوه دادن كشور و افزايش منازعات سياسي ميان جناح‌هاي قدرت در آستانه انتخابات از نكاتي است كه شبكه‌هاي اپوزيسيون به بررسي و اشاعه آن مي‌پردازند
شبكه تلويزيوني صداي آمريكا با بررسي فضاي مطبوعات ايران پيش از انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي، در پي القاي اين است كه يكي از شرايط انتخابات آزاد و منصفانه‌ يعني آزادي مطبوعات و نشريات در حال حاضر وجود ندارد. عدم دسترسي نامزدهاي انتخابات به رسانه‌ها و مطبوعات از مشكلات مطرح‌شده مورد ادعای اين شبكه است.
هشدار به سايت‌هاي اينترنتي در مورد پوشش انتخابات ايران از محورهاي مورد بررسي شبكه تلويزيوني بي‌بي‌سي فارسي است. تحليلگران اين شبكه، اين هشدار را به علت حساسيت بالاي حكومت نسبت به انتخابات  اعلام کرده اند و دو دليل رابراي اين هشدار عنوان كردند: • عدم حضور منتقدين و تحريم تلويحي انتخابات توسط اصلاح‌طلبان • نفوذ بالاي فضاي مجازي و سايت‌هاي اينترنتي و هراس حكومت از تحريم انتخابات در فضاي مجازي
شبكه‌هاي تلويزيوني و راديويي اپوزيسيون با اشاره به بحث نظارت قوه قضاييه بر فضاي تبليغاتي در آستانه انتخابات، آن را ناشي از نگراني و آسيب‌پذيري حكومت از انتخابات ارزيابي كردند.
سراج‌الدين ميردامادي و برخي از ديگر از تحليلگران شبكه راديو زمانه، اعلام فهرستي از جرائم انتخاباتي توسط قوه قضاييه را تفسيري دلخواه ارزيابي كردند و مدعي شدند كه اين امر ارتباطي با قانون انتخابات ندارد. از نگاه اين تحليلگران، هراس از عدم مشاركت مردم در انتخابات دليل اين فشارهاي سياسي و امنيتي است
لزوم ورود سپاه و بسيج و قواي كشور به عرصه جنگ سايبري
بعد از پایان جنگ سرد و حذف تهدید نظامی شوروی که هدف اصلی شکل گیری ناتو بود، بسیاری از آگاهان استمرار حیات ناتو را غیرضروری دانستند . اما از آن جایی که سیاست خارجی ایالات متحد امریکا بر اساس وجود یک دشمن و تهدید خارجی استوار است با تئوریزه کردن فضای بعد از جنگ سرد بر مبنای «جنگ تمدن ها » نه تنها استمرار حیات ناتو با ماهیت نظامی را ضروری دانستند بلکه با توجه به چالش جدید غرب در مقابل بیداری جهان اسلام، شاهدیم که دنیای غرب باز هم همچون گذشته با سردمداری امریکا به صورت غیررسمی و رسمي، سازمانهايي را در حوزه فرهنگ ایجاد کرده که به تعبیر مقام معظم رهبری می توان آن را «ناتوی فرهنگی» نام گذاشت.
تشکیل مجدد کمیته فرهنگى سازمان سیاى امریکا، تصویب برنامه‌هاى نفرت‌زدایى وزارت امور خارجه آن کشور، دستکارى‌ در متون فرهنگى و ادبیات سیاسى کشورهاى اسلامی، تاسیس و تقویت رسانه‌ها به ویژه شبکه‌هاى ماهواره‌اى رادیویى تحت نظارت سیا و کنگره امریکا جهت ایجاد امواج خبرى علیه کشورهاى هدف، تصویب بودجه ۷۰ میلیون دلارى براى دخالت در امور داخلى ایران و سیاست‌هاى مشابه دیگر، شاخصه «ناتو» فرهنگى در نظم نوین بین‌المللى مى‌باشند كه لزوم توجه بيشتر بخش هاي مختلف عملياتي و اطلاعاتي ايران را مي طلبد.اما اينكه معاندين با نظام جمهوري اسلامي ايران بر خلاف آنچه سال ها است انجام مي دهند، ورود بخشهاي امنيتي كشور را به فضاي سايبري امري مزموم به شمار مي آورند جاي بس تعجب دارد.
در واقع مخالفين جمهوري اسلامي ايران و تماميت خواهان نفت و انرژي خاور ميانه با هر چيز كه جلوي ناتوي فرهنگي و جنگ سرد آنها را گرفته و از فروپاشي نظام هاي مردم سالار جمهوري اسلامي ايران جلوگيري به عمل آورد مخالفند و آن را بر خلاف مصالح كشور و مردم مي دانند!. حال اينكه مقابله با جنگ نرم دشمنان اين مرز و خاك تنها به زيان استعمارگران نوين و سهم خواهاني است كه يا در آن سوي آب هاي مقدس جمهوري اسلامي ايران به انتظار تكه ناني نشسته اند و يا در داخل خاك مقدس ما در مستحكم كردن رانت به جاي مانده از زمان قدرت خود هستند!.
در نهایت روشن است که براندازى نرم نظام جمهوري اسلامي و تلاش امریکا و صهیونیسم براي دسترسي به آن، نه تنها انچنان كه ارباب جنگ نرم و رسانه اي معاندين با نظام مي گويند، توهم نیست. بلکه به عنوان یک واقعیت قابل بررسي و لمس است و نیروهاى انقلابى مسلماني مانند بسيج و سپاه و ارتش و قواي مقننه و مجريه، به خصوص در زمان انتخابات، باید هوشیارانه با آن برخوردى همراه با بصیرت داشته باشند.
از اين رو است كه افرادي مانند سراج الدين ميردامادي از اعلام فهرست جرايم انتخاباتي مي ترسند. ارگانهاي دست نشانده اي مانند صداي آمريكا و بي بي سي و شبكه هاي اپوزسيون نيز سعي دارند تا آگاه سازي از سوي مقامات امنيتي كشور در خصوص فعاليت هاي پشت پرده معاندين نظام را ترس از مردم! و نه پيش گيري از كلاهبرداري خبري و بمباران جامعه توسط اطلاعات دروغ، نشان بدهند. موضوعي كه سالها قبل از فتنه 88 از سوي مقام معظم رهبري به آن اشاره شده بود و در صورتي كه مانند امروز از سوي مراجع رسمي مورد توجه بيشتر قرار مي گرفت مي توانست فضاي رسانه اي شفاف تر و ايمن تري را در دوران فتنه در اختيار جامعه قرار دهد.
در اين رابطه است كه رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفری که سال ۱۳۸۵ به استان سمنان داشتند در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه های استان سمنان در مورد ناتوی فرهنگی فرمودند: «من پریروز در روزنامه ـ البته سه، چهار ماه قبل از این، من مقاله اش را دیده بودم ـ گزارشی از تشکیل «ناتوی فرهنگی» را خواندم. یعنی در مقابل پیمان ناتو که امریکاییها در اروپا به عنوان مقابله با شوروی سابق یک مجموعه مقتدر نظامی به وجود آوردند؛ اما برای سرکوب هر صدای معارض با خودشان در منطقه خاورمیانه و آسیا و … از آن استفاده می کردند ، حالا یک ناتوی فرهنگی هم به وجود آْورده اند. این ، بسیار چیز خطرناکی است . البته حالا هم نیست ؛ سال‌هاست که این اتفاق افتاده است.
مجموعه زنجیره به هم پیوسته رسانه های گوناگون – که حالا اینترنت هم داخلش شده است و ماهواره ها و تلویزیون‌ها و رادیوها – در جهت مشخصی حرکت می کنند تا سررشته تحولات جوامع را به عهده بگیرند ؛ حالا که دیگر خیلی هم آسان و رو راست شده است. در گرجستان که یک تحول سیاسی اتفاق افتاد و جابه‌جایی قدرت انجام گرفت ، یک سرمایه دار امریکایی و صهیونیست یهودی – البته اسمش معروف است ، من نمی خواهم اسمش را بیاورم – اعلام کرد که من ده میلیون دلار در کشور گرجستان خرج کردم و تحول سیاسی ایجاد کردم ؛ خیلی راحت. ۱۰‌میلیون دلار خرج می کنند ، یک حکومت را کنار می گذارند ، یک حکومت دیگر را سر کار می آورند ! اینها باید روی مردم اثر بگذارند ؛ باید اجتماعات درست کنند .
در اوکراین هم همین کار را کردند؛ در جاهای دیگر هم همین کار را کردند. گاهی اوقات تأثیراتشان به شکل دیگری است و تعیین کننده است؛ شاید این را در یک جمع دانشجویی دیگر گفته باشم که ماهاتیر محمد ، نخست وزیر سابق مالزی – که بسیار هم آدم پرکار و دقیق و جدی و پایبندی بود – به تهران آمد ، به دیدن من هم آمد ؛ همان اوقات بود که تحولات گوناگونی در آسیای شرقی اتفاق افتاده بود ؛ در مالزی ، اندونزی و تایلند و زلزله اقتصادی به وجود آمده بود . همین سرمایه‌دار صهیونیستی و بعد سرمایه دارهای دیگر ، با بازیهای بانکی و پولی توانستند چند تا کشور را به ورشکستگی بکشانند. در آن وقت ماهاتیر محمد به من گفت : من فقط همین قدر به شما بگویم که ما یک شبه گدا شدیم ! البته وقتی کشوری وابستگی اقتصادی پیدا کرد و خواست نسخه های اقتصادی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول را عمل بکند ، همین طور هم خواهد شد
بودجه ۴۰۰ میلیون دلاری سیا برای آشوب پس از انتخابات
پل کریگ رابرتز، سیاستمدار سابق امریکایی اخیرا با انتشار گزارشی تحلیلی به افشای نقش دولت امریکا در طراحی آشوب های پس از انتخابات 88 در ایران پرداخته که این گزارش مورد توجه وسیع نشریات انتقادی امریکا قرار گرفته است.
این مقاله سپس با اشاره به دخالت های بی‌مورد امریکا در انتخابات ریاست جمهوری اخیر ایران می نویسد: رسانه های تحت کنترل دولت امریکا که می توان آنها را وزارت تبلیغات و پروپاگاندای امریکا نامید به انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد واکنش نشان داده و با پخش بدون وقفه گزارش ها از اعتراضات داخلی ایران کوشید تا بروز تقلب در انتخابات ایران را به جهانیان القا کند. اما رسانه های امریکایی در حالی می کوشند انتخابات ایران را بدون هیچ دلیل و مدرکی بی اعتبار معرفی کنند که تنها واکنش این رسانه ها به تقلبات مستندی که در جریان اولین دور انتخاب جورج بوش به ریاست جمهوری امریکا وجود داشت، رد این مطلب بود.
این سیاستمدار سابق امریکایی در ادامه گزارش خود خاطر نشان می سازد: سران کشورهای وابسته ای همچون بریتانیای کبیر و آلمان نیز به خط عملیات تبلیغات روانی امریکا وارد شده اند. به‌طوریکه دیوید میلیبند، وزیرخارجه بدنام انگلستان در دیدار وزرای اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، نسبت به صحت پیروزی احمدی نژاد ابراز تردید کرد.

رابرتز سپس با اشاره به برخی اظهارات افراطی برخی گروه های تندروی امریکایی که انتخابات ایران را کودتا نامیده بودند این سوال را مطرح کرد که منبع اطلاعاتی رسانه های امریکایی و دولت های وابسته به امریکا چیست؟ این دیپلمات سابق امریکایی در پاسخ به این سوال می گوید: این منبع چیزی نیست جز اظهارات کاندیدای شکست خورده ایران که امریکا نیز ترجیح می داد وی پیروز انتخابات ایران باشد. این در حالی است که نتایج منتشر شده از نظرسنجی مستقل صورت گرفته توسط «مرکز غیرانتفاعی نظرسنجی عمومی» و موسسه «نیو امریکن فاندیشن»، چند هفته مانده به انتخابات ایران از برتری احمدی نژاد خبر داده بود. در بخشی از گزارش این نظرسنجی آمده: «متخصصان زیادی انتخابات ایران را غیرمعتبر و خدشه دار معرفی می کنند اما این در حالی است که نظرسنجی عمومی ما، سه هفته قبل از برگزاری انتخابات نشان داد که احمدی نژاد با در اختیار داشتن بیش از نیمی از آرا، از رقبای خود پیشی می گیرد.
نویسنده مقاله سپس با اشاره به کمک های امریکا به اغتشاشگران در ایران می نویسد: گزارش های زیادی وجود دارد که از برنامه دولت امریکا برای بی ثبات سازی ایران خبر می دهند. گزارش هایی وجود دارد که حاکی از کمک مالی دولت امریکا به بمبگذاری و کشتار در داخل ایران است. طبق یکی از این گزارش ها، ژنرال «میرزا اسلم بیگ»، رئیس سابق ارتش پاکستان طی گفتگوی رادیویی اعلام کرد: اسناد بی چون و چرایی وجود دارد که بر دخالت امریکا در قضایای انتخابات ایران دلالت دارد. این «اسناد ثابت می کند که سازمان سیا، ۴۰۰ میلیون دلار در داخل ایران به منظور بروز آشوب های پس از برگزاری انتخابات، هزینه کرده است.»
برنامه‌ریزی غرب برای ۱۸ میلیون کاربر اینترنت در ایران
چندى پیش گزارشى از سوی وزارت خارجه اسرائیل منتشر شد که در آن به وجود ۱۸ میلیون کاربر اینترنتى در ایران به عنوان یک فرصت نگاه کرده بود. چهارسال پیش هم وزارت خارجه اسرائیل همایشى با عنوان «اینترنت در ایران» برگزار کرد و در آن ضمن اظهار خرسندى از افزایش نفوذ «اینترنت ناسالم» در جامعه ایرانى و گسترش موسیقى هایى چون رپ و راک و. . . را از طریق اینترنت امیدوارکننده دانسته بود.
در این گزارش آمده بود: «بخشى از سازمان اطلاعات مرکزى امریکا وظیفه دارد ضمن آلوده کردن اینترنت براى ایرانیان، در سایت وبلاگ هاى ایرانى به جست‌وجو پرداخته و پس از جمع آورى و ترجمه اطلاعات به دست آمده، آنها را آنالیز نموده و مورد بهره‌بردارى قرار دهد.»
واقعیت آنست که امریکاییان، به‌ویژه صهیونیست هاى امریکایى در اجراى این پروژه شدیدا فعالند چنانچه بنیاد سوروس یکى از شاخه‌هاى فعال این پروژه امریکایى- صهیونیستى است.
حال آيا با همه انچه گفته شد و با توجه به اينكه در خصوص عمليات تجاوزكارانه سايبري دشمن به روشهاي مختلف هزاران ترفند نوشته و نانوشته وجود دارد كه مي توان از آنها ياد كرد، ايا باز هم بايد گفت نيازي به مقابله با ناتوي فرهنگي آمريكا و دست نشاندگان آن نيست و بايد جامعه را در مقابل تهاجم خبري و فرهنگي بدخواهان و دروغگويان نسبت به نظام به خود واگذار كرد.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





برچسب ها : رسانه های بیگانه, اپوزیسیون نگران, مشارکت مردم در انتخابات, ,